søndag 24. mars 2013

Bibelvers om Guds ord (uke 4)



Dag 1
Det Nye Testamente
Kolosserne 3:16
"La Kristi ord bo rikelig i dere i all visdom, slik at dere underviser og formaner hverandre med salmer og lovsanger og åndelige sanger, og ved nåden synger i deres hjerter for Herren."

Dag 2

Det Nye Testamente
1 Tessalonikerne 1:5-6
"5For vårt evangelium kom ikke til dere bare i ord, men også i kraft og i Den Hellige Ånd og med full visshet, da dere vet hvordan vi var hos dere for deres skyld. 6Og dere ble våre og Herrens etterfølgere, etter at dere hadde tatt imot ordet under stor trengsel og med Den Hellige Ånds glede,"

Dag 3

Det Nye Testamente
2 Timoteus 3:15-17
"15Og helt fra barndommen av har du kjent De hellige Skrifter som har kraft til å gjøre deg vis til frelse ved troen på Kristus Jesus. 16Hele Skriften er innåndet av Gud, og den er nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning og til opplæring i rettferdighet, 17for at Guds menneske skal bli satt i stand og godt utrustet til all god gjerning."


Dag 4

Det Nye Testamente
Hebreerne 4:12
"For Guds ord er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom helt til det kløver både sjel og ånd, ledd og marg, og er dommer over hjertets tanker og motiver."

Dag 5

Det Nye Testamente
Hebreerne 11:3
"Ved tro forstår vi at verden ble formet ved Guds ord; at de ting som sees, ikke ble til av de synlige ting."

Dag 6

Det Nye Testamente
Jakob 1:22
"Men vær ordets gjørere, og ikke bare hørere som bedrar seg selv."

Dag 7

Det Nye Testamente
2 Peter 1:3-4
"2Nåde være med dere og fred i rikt mål i erkjennelsen av Gud og Jesus, vår Herre, 3ettersom Hans guddommelige kraft har skjenket oss alt som tjener til liv og gudsfrykt, ved erkjennelsen av Ham som kalte oss ved herlighet og guddomskraft. 4Ved dette er vi blitt skjenket de største og mest dyrebare løfter, for at dere gjennom dem skulle få del i guddommelig natur, etter å ha flyktet unna fordervelsen som tilhører lysten i denne verden."


___
Alle Bibelvers er hentet fra Bibelforlagets 1997 oversettelse om ikke annet er notert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentarer eller et spørsmål.

Det bes bare om at en er respektfull i dialogen, holder seg til temaet for innlegget og at en signerer med eget navn. Kommentarer som ikke følger dette kan bli fjernet.