tirsdag 19. mars 2013

Bibelvers om Guds ord (uke 3)


Dag 1
Det Nye Testamente
Apostlenes gjerninger 2:42-43
"42Og de holdt hele tiden urokkelig fast ved apostlenes lære og ved samfunnet, ved brødsbrytelsen og ved bønnene. 43Da kom det frykt over hver sjel, og mange under og tegn ble gjort ved apostlene."

Dag 2
Det Nye Testamente
Romerne 1:16-17 
"16For jeg skammer meg ikke over Kristi evangelium, for det er Guds kraft til frelse for hver den som tror, for jøde først og så for greker. 17For i evangeliet blir Guds rettferdighet åpenbart av tro til tro, som det står skrevet: Den som er rettferdig av tro, skal leve. "

Dag 3
Det Nye Testamente
Romerne 10:17
"Så kommer da troen av det en hører, og det en hører kommer ved Guds ord."


Dag 4
Det Nye Testamente
Romerne 15:4
"For alt det som før ble skrevet, ble skrevet til vår lærdom, for at vi skal ha håp ved den tålmodighet og trøst som Skriftene gir."

Dag 5
Det Nye Testamente
1 Korinterne 2:4-5
"4Og min tale og min forkynnelse var ikke med overtalende ord fra menneskelig visdom, men med Ånds og krafts bevis, 5for at deres tro ikke skulle være grunnet på menneskers visdom, men på Guds kraft."

Dag 6
Det Nye Testamente
1 Korinterne 10:11-12
"11Alt dette hendte dem som forbilder, og det ble skrevet ned til advarsel for oss, som de siste tider er kommet til. 12Derfor må den som tror at han står, passe seg så ikke han faller."

Dag 7
Det Nye Testamente
2 Korinterne 1:20
"For så mange som Guds løfter er, i Ham er de ja, og i Ham er de amen, Gud til ære ved oss."

___
Alle Bibelvers er hentet fra Bibelforlagets 1997 oversettelse om ikke annet er notert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentarer eller et spørsmål.

Det bes bare om at en er respektfull i dialogen, holder seg til temaet for innlegget og at en signerer med eget navn. Kommentarer som ikke følger dette kan bli fjernet.